ΑΝΑΣΑ-2

Ας συστηθούμε:

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ `ΤΟ ΠΗΛΙΟ`

Η εταιρεία μας, `ΤΟ ΠΗΛΙΟ`, ιδρύθηκε το 2015 και εξειδικεύεται στην παράγωγη Ελληνικών παραδοσιακών ζυμαρικών. Η έδρα και η παραγωγής μας, βρίσκονται σε ένα από τα ομορφότερα χωριά του Πηλίου, την Πορταριά.

Η παραγωγή των ζυμαρικών μας, βασίζεται σε παλιές ελληνικές παραδοσιακές συνταγές που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά. Τα ζυμαρικά μας, περιέχουν τα πιο αγνά και φρέσκα παραδοσιακά υλικά, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες, που προμηθευόμαστε από τοπικούς παραγωγούς. ‘’ΤΟ ΠΗΛΙΟ ‘’, προσφέρει καθημερινά, ζυμαρικά υψηλής ποιότητας, με μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε σχήματα και γεύσεις, όπως είναι χυλοπίτες, χυλοπιτάκι, τραχανάς, παπαρδέλες, λαζάνια και πολλά άλλα. Τα προϊόντα μας, παράγονται με φροντίδα, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και ακολουθούν συγκεκριμένα πρότυπα πιστοποίησης (ISO 9001:2008 and ISO 22000:2005).

Με γνώμονα την αγάπη μας, για την Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και την προώθηση ζυμαρικών υψηλής ποιότητας, η εταιρεία μας επεκτείνει δυναμικά το δίκτυο διανομής των προϊόντων της, κερδίζοντας καθημερινά νέους πιστούς πελάτες. Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τα ζυμαρικά ‘’ΤΟ ΠΗΛΙΟ‘’, σε εστιατόρια και καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα.